HAOS NA PODGORIČKOM PAZARU! Zakupci lokala ogorčeni na gradonačelnicu

Foto: Jutjub printskrin/ Mirko Kuzman

Podgorički Pazar u organizaciji Glavni grad Podgorica počeo je danas, međutim nova gradska uprava se očigledno nije baš dobro snašla u organizaciji.

Kontaktirali smo nekoliko preduzetnika koji su svoje proizvode htjeli da plasiraju na podgoričkom Pazaru, ali ni dan prije početka Pazara nisu imali odgovor na pitanja gdje je lokacija njihovih kućica, šta se od njih očekuje osim izlaganja proizvoda i kada se potpisuju ugovori sa gradonačelnicom Oliverom Injac o zakupu kućica.

Foto. Printskrin

Ovaj krajnje neozbiljan odnos nove gradske uprave nije prihvatljiv ni za proizvođače niti za Podgoričane, koji Pazar čekaju još od 2021. godine, imavši u vidu da je bivši gradonačelnik bio ljut na Podgoričane što ga nisu glasali na lokalnim izborima, te je prošle godine Podgorica ostala bez Pazara.

Sve informacije koje do sada imamo došle su od kolega preduzetnika, od kojih su neki već potpisali ugovor i uzeli lokacije. Dakle, radi se o jednom neprofesionalnom odnosu Glavnog grada prema svojim građanima, preduzetnicima i onima koju pune budžet. Takođe, posljedice trpe preduzetnici zbog netransparentnog procesa podjele lokacija, neznanja i loše organizacije.

Preduzetnici tvrde i da je jedini koji je profesionalno postupao od prvog dana bio Sekretar za komunalne poslove čiji je vršioc dužnosti sekretar Andrija Babović.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest