ISTORIJSKA I LJUDSKA ISTINA NA STRANI BRATSKOG SRPSKOG NARODA! Oglasio se vođa „Noćnih vukova“ nakon sramnog glasanja za Rezoluciju

Printscreen
Vođa „Noćnih vukova“ iz Rusije Aleksandar Zaldostanov Hirurg istakao je u poruci srpskom narodu i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku da je istorijska i ljudska istina na strani bratskog srpskog naroda.

-Danas se na svim frontovima vodi bitka za našu sudbinu, za budućnost, za našu djecu. Srbi sa Kosova više od četvrt vijeka žive u stanju svakodnevnog genocida i pokušavaju vas optužiti za genocid. Istorijska i ljudska istina je na vašoj strani braćo – poručio je Zaldostanov.

On je ukazao da je sada Rusiji teško, jer vodi sopstveni narodnooslobodilački rat.

– Ona je najveća podijeljena nacija, ali je uvijek bila i biće branilac slabih i potlačenih. Zato mi i ovdje u Moskvi, i na vrelim ratištima u Novorusiji, i tamo u UN, kažemo da smo na strani Srbije, na strani pravde i kažemo naše rusko `ne` neistinama i podlim optužbama – poručio je Zaldostanov.

Generalna skupština UN usvojila je danas antisrpsku rezoluciju o Srebrenici za koju su glasale 84 države, 87 je bilo protiv i uzdržano, dok 22 zemlje nisu glasale.

Ovu rezoluciju, koja je inicirana bez odluke Predsjedništa BiH, glasom je podržao i predstavnik stalne misije BiH u UN koji je tako nastupio kao predstavnik Bošnjaka, a ne sva tri konstitutivna naroda, prenosi Srna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest