Још један случај насиља над женама на КиМ

Фото: RTS

Девојка од 18 година сексуално је злостављана у Урошевцу, а осумњиченом мушкарцу старости 44 године биће одређен притвор, потврђено је из тужилаштва у том граду.

Главни тужилац у Урошевцу Шукри Јашари навео је да је осумњиченом мушкарцу одређено задржавање до 48 сати, а да се током дана очекује подношење захтева за одређивање притвора.

Из полиције у Урошевцу потврдили су медијима на албанском, да је осумњичени рођен 1980. године, док је жртва 2004. године.

Осумњичени је ухапшен у недељу и одлуком тужиоца одређен му је притвор од 48 сати.

„Дошло је до силовања. Осумњиченом је по налогу тужиоца одређено задржавање до 48 сати. Осумњичени има криминалну прошлост“, речено је у полицији.

Пре седам дана малолетна особа пријавила је силовање полицији у Истоку, а осумњичена особа је ухапшена и одређен јој је притвор.

Портпарол полиције за регион Пећи Фадил Гаши изјавио је тада да се случај догодио 9. августа 2022. године у општини Исток, а да жртва није пријавила инцидент због страха.

Основно тужилаштво у Пећи истог дана саопштило је да је у Клини ухапшена особа због сумње да је силовала малолетницу.

У Приштини је претходно, крајем августа пријављено силовање малолетнице од 11 година. Ухапшено је више особа умешаних у силовање.

Полиција је касније саопштила да постоје сумње да је иста малолетница и током јуна силована и подвођена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest