KAČAMAK APARHEJD! Medojević: Nova klasa kapitalista u Crnoj Gori pravi destinacije samo za sebe

Yutjub printskrin

Lider Pokreta za promjene, Nebojša Medojević, komentarisao je jelovnik jednog kolašinskog restorana koji je ovih dana postao glavna tema u crnogorskoj javnosti, gdje stoji da je porcija kačamaka nevjerovatnih 30 evra, dok se za jednu šolju kisjelog mlijeka mora izdvojiti 5 evra.

Nijesu cijene u restoranu na skijalištu u Kolašinu ekstremne zbog ekonomskih ili tržišnih razloga!! Ne. Vlasnik sebe doživljava ( sa pravom) kao dio novonastale “klase kapitalista” i pravi destinacije u kojima ne želi prisustvo kokuza, sirotinje, raje, pripadnika niže klase, gubitnika tranzicije.

Profit nije cilj. Cilj je oprati prljave pare od korupcije i kriminala i izgraditi lokacije koje su dostupne samo njima. Višoj kasti. Kad su vidjeli da posle pada režima Đukanovića koji im je omogućio da do bogastva stignu korupcijom, pljačkom i kriminalom, neće biti pohapšeni , a imovina zaplijenjena, sada slobodno dovršavaju svoje planove, kupujući novu vlast sitninom. Nije kačamak skup, nego taj restoran nije za vas. Samo za njih. Novu klasu!!!

pogled.me

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest