Како је дошло до трагедије у Бугарској, постоје двије верзије

Вријеме читања < 1 минут

Једно од главних питања је да ли је пожар прво избио у унутрашњости, или, пак, спољашности аутобуса, сматра замјеник бугарског главног тужиоца Борислав Сафафов

Последице стравичне несреће која се догодила у Бугарској полако се санирају, али жал за 46 људи који су настрадали не јењава. Многе породице и даље не знају какво је стање њихових најближих, а званичници нису саопштили информацију која све интересује – како је дошло до пожара у аутобусу који је однио неколико десетина живота, пише Нова С.

Према информацијама којима јавност тренутно располаже, постоје двије могућности које објашњавају несрећу која се догодила на ауто-путу у Бугарској. Оно што знамо је да се ради о аутобусу компаније „Беса транс“, која није жељела да коментарише случај, већ је све препустила истражном тиму који је формиран у Бугарској. Возач који је управљао аутобусом налази се на списку жртава, а информације о његовом стању прије несреће нису познате.

Једно од главних питања је да ли је пожар прво избио у унутрашњости, или, пак, спољашности аутобуса, сматра замјеник бугарског главног тужиоца Борислав Сафафов.

Дан

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest