Кнежевић: Иде договор, попис, чишћење бирачког списка, па идемо на изборе. Нека грађани Црне Горе одреде ко је био у праву

„Иде договор, попис, чишћење бирачког списка, па идемо на изборе. Нек грађани Црне Горе одреде ко је био у праву“, поручује Кнежевић

Милан Кнежевић

Један од лидера Деморкатског фронта и предсједник Демократске народне партије Милан Kнежевић сматра да је бојазан и тај страх да ће се на власт у Црној Гори вратити Мило Ђукановић само ирационална манипулација „часним и честитим бирачким тијелом оне већине која је 30. августа која је изгласала промјене“.

Ђукановић се није вратио у Никшићу, није се вратио у Херцег Новом и Мило Ђукановић се никад више у политичком смислу неће вратити. Овдје је проблем: зашто извршна власт није почела демонтажу овог система почев од Мила Ђукановића. Видите синоћ Ђукановића на прослави Дана државности. Он се понаша као да је у својим најбољим годинама, охрабрен тоталном конфузијом за коју није крив ДФ„, казао је Kнежевић, гостујући у емисији на ТВ А1.

Он је истакао да су се премијер Здравко Kривокапић и предсједник Скупштине Алекса Бечић више пута срели са Ђукановићем него са представницима ДФ-а.

Поновио је да ДФ остаје при ставу да је за избор нове владе и новог премијера, те да су остали модели њима неприхватљиви.

Поручио је и да на трећем састанку парламентарне већине који ће бити одржан 19. јула, очекује и предсједника ГП УРА Дритана Абазовића, те да би волио да чује који је његов став овим поводом.

„Иде договор, попис, чишћење бирачког списка, па идемо на изборе. Нек грађани Црне Горе одреде ко је био у праву“, поручује Кнежевић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest