KNEŽEVIĆ: Milo Đukanović će završiti u Spužu, to su mi potvrdili neki zvaničnici EU

Uslov Crnoj Gori za dalje pridruživanje EU biće procesuiranje Mila Đukanovića i njegove familije, slično kao što je bio slučaj Sanadera u Hrvatskoj, rekao je predsjednik Atlas grupe i Univerziteta Mediteran Duško Knežević tokom uključenja putem video linka na TV Pink.

“Rezultati izbora 2. aprila su potpuno očekivani. To je bio jedan referendum protiv Đukanovića, koji je dao tako izvanredan rezultat, najveći u istoriji Crne Gore kad su predsjednički izbori u pitanju. Ako se sjećate da je Đukanović u kampanji, kad su ga pitali zašto je 34 godine na vlasti rekao zato što to narod hoće, nisam ja tu svojom voljom nego voljom naroda. Sad mu je narod pokazao šta misli o njemu, glasao je tako da je sa više od 20 što je odsto glasova pobijedio Jakov Milatović, osvojio je čak 221.592 glasova, što je najbolji rezultat u istoriji Crne Gore”, rekao je Knežević.

Istakao je da ovo nije samo pobjeda Jakova Milatovića, već i DF-a i ostalih stranaka.

“Milo Đukanović je prošlost, to će da se urušava sada, vjerujte mi, to, neće moći da opstane. Jer, Milo koliko je zla napravio, kojim kriminalom se bavi, povezan sa narko kartelom, švercom cigara, uslov Crnoj Gori za dalje pridruživanje biće procesuiranje Mila Đukanovića i njegove familije, slično kao što je prošao Sanader u Hrvatskoj. Iz razgovora sa nekim zvaničnicima iz Evropske unije, to su mi potvrdili. Đukanović će odgovarati pravno, ako ne pobjegne i ne napusti zemlju, kao što mnogi misle da će to i uraditi”, kazao je Knežević.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest