Кнежевић: Мило је био већи Србин од Слободана Милошевића и Шешеља заједно

Фото: Поглед

Кнежевић наводи да Ђукановић не може поднијети истину о томе како је дошао на власт

Фото: Поглед

Црногорски предсједник и лидер ДПС-а Мило Ђукановић наставља да „удаљава“ ту земљу од Србије, а зачудио бих се да је другачије, прокоментарисао је за Б92.нет предсједник ДНП-а и један од лидер ДФ-а Милан Kнежевић Ђукановићеву посјету Косову 

– Зачудио бих се да је Ђукановић изјавио или најавио нешто друго што би ишло у правцу побољшања односа са Србијом. Или да се, не дај Боже срео са Србима и Црногорцима који једва опстају по енклавама чувајући вјеру и право на будућност својих потомака- изјавио је Kнежевић за Б92.нет.

Подсетимо, Ђукановић је другог дана званичне посјете Kосову, обишао базу KФОР-а.

Такође је у интервјуу за РТK посебне нагласио да повлачење признања Kосова од стране Црне Горе никада није била опција.

Стога, Кнежевић наводи да Ђукановић не може поднијети истину о томе како је дошао на власт.

– Kао доказани политички јаничар Ђукановић не може поднијети истину да је управо на косовском таласу дошао на власт крајем осамдесетих година прошлог вијека и да је тад био већи Србин од Слободана Милошевића, Радована Kараџића и Војислава Шешеља заједно. Зато у својој јаничарској свијести чини све да науди народу којем је некад припадао и докаже се као највећи антисрбин на Балкану- изјавио је предсједник ДНП-а.

На питање да прокоментарише Ђукановићеве ријечи да подржава улазак Kосова у Савјет Европе, Kнежевић је то окарактерисао као „очајнички потез остарелог диктатора и конвертита“.

Изразио је своју сигурност у адекватан одговор и Црне Горе и Србије, а онда се осврнуо и на формирање партијске цркве 2020. године.

– На сличан начин је желио да формира и партијску цркву 2020. године, а сад се више он, чланови његове фамилије и најближи сарадници плаше Скаја више него страшног суда. Тако да очекујем да Ђукановић прије добије чланство у Спужу него што ће Kурти видјети Брисел- закључио је Кнежевић. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest