КОМЕДИЈА СТУДЕНТСКОГ ТЕАТРА ИЗ ПОДГОРИЦЕ,“МОГУ ЛИ ВАМ ПОМОЋИ..?”, У ПЕТАК, 3. СЕПТЕМБРА, У ТИВТУ

Вријеме читања < 1 минут

Нови драмски пројекат Студентског театра из Подгорице, “Могу ли Вам помоћи?”, за који је текст и режију урадио Драган Копривица, биће изведен на великој сцени Центра за културу Тиват, у петак, 3. септембра, у 20 х.


Премијера ове комедије изведена је 14. јуна на великој сцени КИЦ-а “Будо Томовић” у Подгорици, а комад је потом игран на 50. јубиларном Фестивалу драмских аматера Црне Горе у Бијелом Пољу, те у хуманитарне сврхе у ЈУ Завод “Комански мост” у Подгорици, затим у Центру за културу у Даниловграду, КИЦ-у “Зета” у Голубовцима и Центру за културу “Никола Ђурковић” у Котору, те ће извођење у Тивту, у кратком периоду, бити већ седмо по реду, а слиједи и репризно извођење у КИЦ-у “Будо Томовић” 6. јуна, затим наступ у Требињу и другим градовима.


Асистент режије је Адриана Жоља Бошковић, а у ансамблу наступају талентовани глумци аматери: Данијела Јовановић, Сања Величковић Радоњић, др Лјудмила Воробјова, Сташа и Елена Бјелановић, Селма и Мирела Попара, као и талентовани деветогодишњи Филип Бојовић, који је на себе већ скренуо и пажњу филмског редитеља, Бранка Балетића.


“Могу ли вам помоћи..?” је шармантна комедија (о театру у театру) – у којој двије хостесе у гледалишту на сцени очекују своје гледаоце/глумце, а затим кроз контакте с њима постају глумице уз бизарне облике понашања до разних облика насиља. У питању је тематски иновативна, провокативна сценска прича, коју је досад већ видио велики број гледалаца. Музичке ефекте и свјетло комада потписује Дражен Милић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest