„Комитска“ љубав према издаји и корупцији – Меденица: Желим да вјерујем да међу 41 послаником постоји макар један Дарко Пајовић

Желим да вјерујем да међу 41 послаником досадашње већине постоји макар један човјек, макар један, што би они рекли, Дарко Пајовић који ће имати храбрости и интегритета да ”изда” издајнике!

Обрен Меденица

Црногорац „патриота“, који живи у Њемачкој, раније саслушаван због пријетњи министарки Јелени Боровинић Бојовић, Обрен Меденица научио је јавност морбидним изјавама на рачун српског народа и Српске православне цркве.

Ипак овог пута, успио је да затекне вјерујемо и добар дио истомишљеника. Наиме, он је у „колумни“ за „портал“ Актуелно.ме, изразио наду, да међу посланицима владајуће већине, постоји макар један, Дарко Пајовић. 

„Била би то заиста “издаја” оних који су издали своју државу, а издати издајника није издаја, то је патриотизам, и то по дефиницији.

Желим да вјерујем да међу 41 послаником досадашње већине постоји макар један човјек, макар један, што би они рекли, Дарко Пајовић који ће имати храбрости и интегритета да ”изда” издајнике!

Макар један…“, пише Меденица.

Ако се има у обзир, да је Пајовић синоним за издају и политичку и криминалну корупцију, јасна је „генеза“ „комитлука“ Меденице и сличних.

Подсјетимо, како је овај заљубљеник у лик и дјело Дарка Пајовића, ширио свој „демокатски капацитет“ према Српској православној цркви и српском народу, посебно, ако знамо, о чему смо раније писали, да потиче из четниче породице из Мораче. Његова породица живи на црквеном имању званом Никоновац и то је најбоље имање у Доњој Морачи. Не плаћају ништа Српској православној цркви, иако су обавезни. Псују Цркву и блаженопочившег Амфилохија, иако живе на црквеном имању, које је Митропилија црногорска приморска, успјела прије тридесет година да на суду поврати уз још неколико имања у Манастиру Морача,

„Је ли годишњица Ристу Сотони истог дана кад и Ноћ вјештица“, написао је раније Меденица на свом Твитер налогу

Такође, скандалозне изјаве овај „тастатура“ ратник упутио је и српском народу.

„Сапун од српске дјеце у Јасеновцу“, написао је у коментару на Фејсбуку.

Овај, већ освједочени србомрзац, познат је по нацистичким коментарима за вријеме последње Олимпијаде, када је на свом Фејсбук профилу написао:

„Сви који су рођени и живе у Црној Гори, којима су коријени у Црној Гори, а који своју профилну слику украшавају симболом подршке репрезентацији Србије на Олимпијским играма у Рију, а не Црне Горе, су го*на која треба проћерати одавде и забранити им да нос помоле ође икад више. Пи, не могу да псујем овако јавно, нијесам тако ни васпитан, а нема што им не бих рекао. Смрдљиве посрбице! Пи!“

Меденица се је такође писао да „Срби из Црне Горе нијесу народ.

„То је отпад од једног витешког народа. Црногорског“, казао је додајући да је све то „болест за коју не постоји терапија осим „МРШ!“.

Паралела Меденица Пајовић, је духовна и интелектуална трансвезала „неокоимитског покрета“. Не би ми ту ништа додали.

IN4S

One thought on “„Комитска“ љубав према издаји и корупцији – Меденица: Желим да вјерујем да међу 41 послаником постоји макар један Дарко Пајовић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest