Ковачевић: Подршка Општине Никшић за ИПЦ Технополис неће изостати

Вријеме читања < 1 минут

Предсједник Ковачевић је истакао да је веома задовољан опремљеношћу ИПЦ Техноплис, особљем које у њему ради, као и цјелокупним радом и доприносом који ИПЦ Технополис пружа корисницима његових услуга

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић и шеф кабинета предсједника Марко Перућица посјетили су ИПЦ Технополис. Приликом посјете упознали су се са просторним капацитетима и опремљеношћу који Центар посједује, као и о бројним услугама које пружају предузетницима, пољопривредним произвођачима и грађанима.

В.Д. извршног директора ИПЦ Технополис Ђорђије Маловић је истакао да ИПЦ Технополис посједује савремену опрему, те да ће ускоро добити и нову која ће им олакшати рад и омогућити ефикасније обављање послова. Маловић је посебно указао на потребу ширења просторних капацитета.

Предсједник Ковачевић је истакао да је веома задовољан опремљеношћу ИПЦ Техноплис, особљем које у њему ради, као и цјелокупним радом и доприносом који ИПЦ Технополис пружа корисницима његових услуга.

Ковачевић је казао да су за потребе ИПЦ Технополис већ предвиђене просторије у Дому револуције како би се ријешио проблем око недостатка простора који тренутно имају.
„Неће изостати подршка Општине за ИПЦ Технополис у наредном периоду и посебно ме радују бројни пројекти који ће се заједнички реализовати све за добробит грађана Никшића“, закључио је Ковачевић.

У име ИПЦ Технополиса, састанку су поред директора Маловића присуствовали и : помоћница директора Вања Зорић-Шундић, координатор сектора за програмске активности Ђорђије Бркуљан и сарадник менаџера бизнис инкубатора Жељко Лучић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest