KURTIJEVI SPECIJALCI PUCALI NA SRBINA: Zvečanac zadobio prostrelnu ranu grudnog koša (VIDEO)

Foto: Kosovo Online

Srbin M.J. iz Zvečana ranjen je kasno sinoć iz vatrenog oružja nedaleko od tog mjesta u blizini Bistričkog mosta. Kako nezvanično saznaje reporter Kosovo onlajn, na njega su, dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu, pucali pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije – Rosu.

Prema riječima doktora Nikole Radojičića, dežurnog hirurga KBC „Kosovska Mitrovica“, M.J. je operisan i nalazi se u šok sobi.

“Nešto posle 22 sata na naše odjeljenje primljen je pacijent sa prostrelnom ranom koju je zadobio u predjelu desne strane grudnog koša. Doveden je u stanju hemoralgijskog šoka, hitno je primljen i operisan. Zaustavljeno je krvarenje i on je sada trenutno van životne opasnosti i smješten je u jedinici intenzivne njege na dalje praćenje“- rekao je Radojičić za Kosovo onlajn.

Kako za Kosovo online kažu u Domu zdravlja Zvečan, gdje je M.J. primljen i odakle je sanitetom prevezen u bolnicu u Sjevernoj Mitrovici, ranjeni je rekao da su na njega pucali pripadnici Rosu jedinice u blizini Bistričkog mosta dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest