Мандић: Прикупљен 41 потпис подршке Лекићу, Ђукановић покушао државни удар

Foto: Pogled

Један од лидера ДФ-а Андрија Мандић саопштио је да је прикупљен 41 потпис подршке за мандатара Миодрага Лекића. Он је након састанка скупштинске већине у парламенту поручио да нико други сем Лекић не може да добије 41 потпис подршке посланика.

Мандић је рекао да је шеф државе Мило Ђукановић одбијањем да повјери мандат Лекићу извео покушај државног удара.

„Неко је можда рачунао да ће се парламентарна већина сукобити, али наравно то се није десило. Ми позивамо Ђукановића да повуче захтјев за скраћење мандата парламенту и да повјери мандат Миодрагу Лекићу за формирање нове владе“, рекао је Мандић.

Он је казао да је предложио да предсједник парламента што прије распише предсједничке изборе како би са функције удаљили једно нееодговорно лице.

„И то ће бити предмет наших консултација и договора. Пуно смо одмакли, колико год неко покушавао да нас заустави, у томе неће успјети. Мањина не може побиједити већину, На те покушаје можемо само да се насмијемо“, рекао је Мандић.

One thought on “Мандић: Прикупљен 41 потпис подршке Лекићу, Ђукановић покушао државни удар

  1. SVA OVA ZBIVANJA I OVAKVA DEŠAVANJA U C.G. SU IZAZOVI DJUKANOVICEVI. SVE DOK VAJ BATISE U C. G. NEMA SRECE I NITI CE SE STA PROMIJENITI. LVOJ ORBA NJEGOVO OPSTANKA SKRIVAJUCI SE IZA JRIMINALNOG DOSIJEJA I SPASAVANJA SOPSTVENE ZADNJICE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest