Медојевић: Платићемо цијену погрешног избора. Кад буде свима јасно, биће касно

Предсједник Покрета за промјене и један од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић казао је да је прича о трагедији народа Авганистана прича о злоупотребама обавјештајних служби великих сила од стране глобалне дубоке државе и банкарских фашиста.

„Злоупотреба националних, а посебно вјерских осјећања и побуда у геостратешке сврхе и ширење личне моћи је специјалност глобалних банкарских фашиста. Ислам не проповједа насиље, злочине, тероризам и убијање невиних људи. То не пропвједа ниједна религија. То проповједају само глобални банкарски фашисти. Исламски тероризам и прва глобална терористичка мрежа Ал Каида је настала као дио црних прикривених операција ЦИА. То су већ сада ноторне чињенице. Иста је ствар и са ИСИЛ, ИСИС и сличним терористичким организацијама“, казао је Медојевић.

Талибани и муџахедини су формирани и злоупотребљавани од стране глобалних моћника у зависности од тренутних потреба и интереса глобалних банкарских фашиста.

„Ратовали су сви против свих. Разарали несрећну земљу, терорисали недужни народ деценијама. Корупција међународних представника, намјештене војне јавне набавке, богаћење домаћих и страних доносиоца одлука, експлозија производње хероина, перманетни терористички и герилски напади, отмице, атентати…постали су свакодневица ове несрећне државе“, каже Медојевић.

Ми можемо много да научимо, ако то желимо, из судбине овог несрећног народа и државе, тврди Медојевић и додаје да Црна Гора не смије никад више бити дио црних операција страних служби.

„Бивши Амбасадор САД Монтгомери је све објаснио, како ие ЦИА била ангажована да спасава Ђукановића и да штити његов криминал са шверцом. Помиримо се. Окренимо се договору о нашој заједничкој кући Црној Гори која је опљачкана, разорена, порушена, са укућанима који се кољу због интереса других. Само ми имамо интерес да Црна Гора буде демократска, помирена, правна, уређена држава са економијом која функционише нормално. Само ми имамо интерес да чувамо мир и стабилност земље, очистимо полицију, АНБ, тужилаштво, судове од корумпираних скотова и плаћеника бившег режима“, прецизирао је Медојевић.

Како је лидер ПЗП-а навео, само ми имамо интерес да Црна Гора ради и да производи, да се граде фабрике путеви, пруге, школе, болнице, аеродроми, да се народ запошљава и да живи од свог рада и природних богастава које нам је Бог подарио.

„Одбацимо све ове који служе глобалној дубокој држави и банкарским фашистима. Они не мисле добро Црној Гори. Црна Гора се мора окренути себи и тражити нове путеве слоге и јединства. Сва права свима. Нема дискриминације. Слобода или ништа. Демократија и да ср народ пита. Демократки Фронт вам показује пут којим треба ићи. Давно је наш народ рекао – у се и у своје кљусе. Туђа рука, свраб не чеше. Амбасаде су пријатељи, али раде за своје државе и народе. Црна Гора има само нас, њене грађане. Има нас јако мало. Огромни ризици и изазови су испред нас. Глобални банкарски фашисти су спремни да изазову нову свјетску катастрофу. Пландемија Короне је била само проба. Рат у Украјини наставак приче. Слободарски свијет се буди. Људи су ипак јачи од нељуди и монструма којима је само моћ важна. Све већи број људи се буни и устаје против ових болесних намјера Ротшилда и дружине“, прецизира Медојевић.

Нажалост, како наводи, и 42. и 43 Влада су биле под контролом глобалне дубоке државе и од њих се није могао очекивати отпор и патриотизам.

„Све разлике између нас су толико мале и небитне у поређењу са опасностима које нас све заједно вребају. Црна Гора је увијек била дио слободарског свијета у борби против силе, неправде и фашизма. Глобални банкарски фашизам је наш заједнички непријатељ. Погледајте Авганистан и помислите да и наша Црна Гора може бити исто таква трагедија. Брат на брата, комшија на комшију, кум на кума, због интереса Ротшилда, Рокфелера, Сороша… Постоји и други пут. Слоге, јединства, реформи, моралне, политичке, економске обнове порушене и разорене земље. Ми то можемо. Ако хоћемо. Ако нећемо, одлично. Платићемо цијену погрешног избора. Кад буде свима јасно, биће касно“, закључио је Медојевић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest