Медојевић раскринкао Вијести, Шолака, Мила Ђукановића…

Вријеме читања 2 минута

Предсједник ПзП-а Небојша Mедојевић  је на телевизији Н1 истакао да премијер Црне Горе нема заправо никакву моћ и да се ни за шта не пита, а да Црном Гором управља пет особа у сарадњи са Милом  Ђукановићем и да се међусобно штите.

Медојевић сматра да Влада Црне Горе има одређене историјске обавезе, као што је имала влада ДОС-а у Србији, али да су оне пропуштене.

„Кривокапић неће да отворимо досијеа тајне полиције, он не жели да из полиције избацимо људе који су радили за претходни режим, а да не говоримо да не жели да демонтирамо криминализовани дио поилиције, судства и тужилаштва који се бавио шверцом кокаина. У Црној Гори функционише једно пет највећих мафија Европе“, нагласио је Медојевић.

Он је рекао да је „црногорски нарко картел – политичко-безбједносно криминални картел“.

„У Црној Гори је тај картел направила држава, ДПС, у кабинетима. Тај картел није настао на улици, већ у безбједносним службама“, оцијенио је Медојевић.

На питање зашто власт штити криминалне картеле он је одговорио: „Па штити зато што је главни специјални тужилац побратим шефа нарко клана. И коме да се жалите, коме да доносите доказе“?

Он тврди да Кривокапић не жели да олакша политичку ситуацију и да да оставку, већ да користи садашњу ситуацију да би направио своју странку.

Медојевић је рако да су литије довеле до политичког епилога да је Мило Ђукановић „пао“, а да се након тога десило да је Амфилохије Радовић забрањивао његове говоре на протестима.

Он тврди и да „власници Вијести и још њих неколико управљају Црном Гором“.

„Они управљају Црном Гором. Пет људи, Кривокапић се ту не пита ништа. И они су обећали Милу Ђукановићу да га неће дирати“, тврди Медојевић и додаје да за све то има доказе.

Он је поновио оптужбу да је Мило Ђукановић „шеф највећег криминалног клана у Европи“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest