Михајловићу кључеви града Болоње

Вријеме читања < 1 минут

Каква част за Синишу Михајловића којем је градоначелник Болоње Матео Лепоре уручио кључеве града на свечаној церемонији. Миха је постао почасни грађанин због посебног осећаја за локалну заједницу коју је промовисао кроз јавну улогу тренера Болоње и то у периоду суочавања са опаком болешћу.

Легендарни левонови бомбардер је управо у Болоњи провео најтеже тренутке када му је дијагостификована леукемија, али је уз велику борбу и напоре најбољих лекара успео да победи опаку болест.

„Судбина је хтела да се разболим у Болоњи, где се налази један од најпознатијих светских центара за лечење оболелих од рака. Свима кажем немојте да се стидите тешких тренутака. И они су део наших живота, треба да научимо да живимо са својим проблемима, а не уз њихово одсуство“, изјавио је Михајловић у свом другом мандату на клупи поменутог италијанског прволигаша.

Први пут је Миха седео на клупи од новембра 2008. до априла 2009. године, а сада је српски стручњак потписао уговор до јуна 2023. године.

Болоња је тренутно на деветом месту Серија А са 18 бодова, има само бод заостатка у односу на Рому која се налази на позицији која наредне сезоне води у европска такмичења.

Извор: Спутник

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest