Mitropolit Joanikije: Pozovite svoje bližnje na moleban za spas svetinje braka i porodice

U Crnoj Gori se javno, preko određenih struktura moći iz svijeta propovijeda i promoviše nemoral i razvrat, kazao je vladika

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije poručio je juče u Danilovgradu da se u Crnoj Gori javno, preko određenih struktura moći iz svijeta propovijeda i promoviše nemoral i razvrat.

Vladika se oglasio pošto su Mitropolija i Eparhija budimljansko-nikšićka za 7. oktobar najavili „moleban za svetinju braka i očuvanje porodice“ koji će se održati ispred hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Moleban se organizuje dan uoči najavljenog Montenegro Prajda u Podgorici. 

– Prema tome, kome je stalo do budućnosti porodice, otadžbine, doma, naroda svoga, kome je stalo do predaka i potomaka da pokažemo koji je naš stav i koje je naše raspoloženje, da osudimo to javno propovijedanje nemorala i da štitimo porodicu i djecu- poručio je mitropolit. 

Stoga je vladika pozvao sve hrišćane da dođu u petak ispred Hrama u Podgorici.

– A vi pozovite svoje bližnje da svaka porodica, svaki pojedinac, odrasli, djevojke i mladići i djeca dođu u petak pred saborni hram u Podgorici na moleban za spas svetinje braka i porodice- zaključio je vladika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest