NAKON UBISTVA SUPRUGA NASTAVILA USPEŠNU KARIJERU: Udovica srpskog „KRALJA DIJAMANATA“ žena godine u Bugarskoj!

Foto: Društvene mreže/printskrin
Bugarska misica Natalija Gurkova, inače udovica Đorđa Mihaljevića (44) srpskog biznismena i trgovca dijamantima koji je brutalno likvidiran u septembru 2018. u Johanesburgu sada je dobila nagradu za ženu godine u Bugarskoj.

Mihaljević je, podsetimo, brutalno izrešetan 24. septembra 2018. godine u svom plavom „poršeu“ u Johanesburgu u Južnoafričkoj Republici, kada su ga dok je bio na semaforu presrela dva maskirana napadača na motoru i ispalila rafale u njegov automobil. Nakon likvidacije pobegli su u nepoznatom pravcu, ali je tamošnja policija uhapsila pet osoba od kojih je jedan bio crnogorski državljanin.

Lepu Nataliju ova tragična vest dočekala je dok je boravila u rodnoj Bugarskoj, a nakon suprugove smrti ona se potpuno slomila, jer je kako smo ranije pisali ona bila uplašena i tražila je od Mihaljevića da se odsele iz JAR-a jer u toj zemlji više nisu bili bezbedni, prenosi „Kurir“.

Nakon njegove smrti ona se vratila u Bugarsku i nastavila da radi u svojoj branši. Ako je sudeći po fotografiji koju je objavila pre nekoliko dana Natalija je i dalje jako uspešna žena pa je samim tim i ova nagrada prema komentarima njenim prijatelja i pratilaca došla u prave ruke.

Podsetimo, lepa Natalija bila je Miss Bugarske 1998. i sada pleni lepotom koju rado ističe na društvenoj mreži Instagram. Kako smo ranije pisali, nedavno je objavila i fotografiju na kojoj se vidi kako je obučena u raskošnu belu venčanicu koja ima duboki deklote, dok na glavi ima čipkasti veo. Oko vrata može se videti ogrlica, a nesumnjivo je da je izabrala dobar komad nakita, s obzirom na to da je nje bivši suprug upravo bio „kralj dijamanata“.

Foto: Instagram/printskrin

Natalija i ubijeni Đorđe bili su zajedno duže od 15 godina, a njegovo ubistvo prekinulo je njihovu ljubav. Bugarka je pre njegovog ubistva često objavljivala njihove zajedničke fotografije na kojima su nasmejani pozirali i to pretežno u ekskluzivnim svetskim restoranima.

Inače, ubijeni Đorđe Mihaljević nakon rafalne paljbe pokušao je da se spasi, ali nažalost u tome nije uspeo.

– Napadači su izvesno vreme pratili „kralja dijamanata“ i na nakon što su utvrdili njegovu svakodnevnu rutu kretanja, isplanirali su likvidaciju. Kobnog dana Mihaljević je bio na ručku sa prijateljima, a ubistvo se dogodilo nakon što je iz restorana krenuo kući – podseća izvor i dodaje:

– Napadači su iskoristili trenutak kada je Mihaljević stao na crveno svetlo na semaforu. Naime, tada su motorom prišli „poršeu“ i suvozač na motoru je zapucao u Mihaljevića. Nakon pucnjave napadači su pobegli u nepoznatom pravcu.

Iako smrtno ranjen Mihaljević je poslednjim atomom snage dodao gas i pokušao da pobegne od napadača, ali je uspeo da prođe samo stotinak metara.

– Mihaljević je zaustavio automobil i uspeo da izađe iz njega, ali je istog trenutka pao i umro – izjavio je tada policijski zvaničnik za južnoafričke medije.

U Johanesburgu je živeo dugi niz godina, a bio je u dobrim odnosima sa osuđenima za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana – Milanom Đuričićem Mikijem, koji je ubijen u aprilu 2018. godine, kao i sa Dobrosavom Gavrićem, koji je u Južnoafričkoj republici godinama u pritvoru.

– Svi oni bili su u dobrim odnosima s češkim narko-bosom Radovanom Krejčirom, ali su se onda okrenuli protiv njega. Počela su ubistva ljudi sa ovih prostora, od kojih praktično nijedno nije rešeno do sada – kazao je tada izvor iz istrage za medije.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest