Nikšićani uhapšeni zbog sumnje da su dvijema osobama u tuči polomilli vilice

Foto: Jutjub printskrin/ RTV Mag

Nikšićani N.G. (29) i N.R. (27) uhapšeni su zbog sumnje da su polomili donje vilice dvijema osobama, tokom tuče ispred jednog ugostiteljskog objekta, saopšteno je iz Uprave policije.

Slučaj su 4. juna, oko 4.30 sati, policiji prijavili zaposleni u Medicinskom centru Nikšić, pošto su na ukazivanje ljekarske pomoći pristigle dvije osobe, sa povredama iz tuče.

„Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić postupili su po prijavi i došli do saznanja da su dva oštećena lica, kojima su u medicinskoj ustanovi konstatovane teške tjelesne povrede, prethodno učestvovala u tuči ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nikšiću, kojom prilikom su im dva, tada nepoznata lica, zadala udarce i na taj način im nanijela povrede. Oni su zadobili teške tjelesne povrede u vidu preloma donje vilične kosti“, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako je saopšteno, nikšićka policija je sa nadležnim tužilaštvom preduzela policijsko tužilačke mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja i identifikovala izvršioce.

„Sumnja se da su N.G. (29) i N.R. (27) iz Nikšića izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda i oni su po nalogu postupajućeg tužioca lišeni slobode“, dodaju iz policije.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest