NIT’ JE U SPUŽU, NIT’ JE U NATO: Đukanovića više niko ni ne pominje, ali ga ni Tužilaštvo ne saslušava

Foto: Jutjub printskrin/ FTV

Ražalovani predsjednik Crne Gore Milo Đukanović niti je postao visoki funkcioner NATO pakta, ali se ni ne nalazi u Spužu kako su pisali turski i hrvatski mediji. U javnosti je u potpunosti zamrla priča o Đukanoviću ali i o njegovim mnogobrojnim aferama.

Osim par medija koji se bave Đukanovićem i koji pozivaju na ispunjenje prava i pravde, Đukanovića još uvijek nisu saslušali u Tužilaštvu po pitanju brojnih afera u kojima je isti, makar po pisanju medija, imao itekako veliko učešće.

Podsjećamo, sadašnji predsjednik DPS-a Danijel Živković najavio je da će, ukoliko dođe do hapšenja Đukanovića, doći do radikalnog odgovora te partije. Ni na ovakve najave nije reagovalo nadležno Tužilaštvo iako je Živković otvoreno najavljivao nemire u Crnoj Gori ukoliko do takvog scenarija dođe.

Međutim, ni do hapšenja, ni do radikalizacije nije došlo već je ta tema u potpunosti pala u drugi plan a DPS je svoje političko djelovanje usmjerio na pravljenje cirkusa u Skupštini Crne Gore i opstruiranjem premijerskih satova.

A nije došlo ni do toga da Milo Đukanović postane visoki činovnik NATO pakta. O ovome su opširno pisali minorni turski i rumunski mediji kao da će Đukanović biti zamjenik generalnog sekretara NATO pakta. Ipak, do toga kao što vidimo nije došlo, Đukanović je koliko je poznato i dalje u Podgorici, i nikakve zvanične pozive nije dobijao da dođe u sami vrh NATO pakta.

Stoga se postavlja pitanje čemu su služili svi oni medijski spinovi i zbog čega su se te informacije plasirale? Možda ćemo saznati u budućnosti…
Pogled.me/Borba.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest