Нови детаљ у истрази несталог Матеја: Док силази низ степенице чује се непознат глас – „Ајде сад устани“

На снимку која се и раније појавио на друштвеним мрежама видљиво је Матејево спуштање степеницама код „Саванове“, а шта се догодило након тога остаје непознато

Потрага за несталим Матејем Перишем (27) из Сплита ушла је у 18 .дан, пише Kurir.rs.

Матеј је у главни граад Србије дошао са пријатељима како би прославио дочек нове 2022. године, а провод у београдском клубу „Готик“ претворио се у ноћну мору. О томе гдје је нестао већ више о двије недеље само се нагађа, а полиција и даље претражује Саву и Дунав.

У медијима су се недуго након Матејевог нестанка појавили снимци са надзорних камера на којима се нестали Сплићанин види како трчи београдским улицама у мајици кратких рукава. Српска полиција објавила је и реконструкцију догађаја и тренутно се покушава открити разлог због кога се Матеј у лаганом трку кретао баш према ресторану “Саванова”.

На снимку која се и раније појавио на друштвеним мрежама видљиво је Матејево спуштање степеницама код „Саванове“, а шта се догодило након тога остаје непознато.

Страница „Нестали Матеј Периш“ навела је да се на том снимку – који је настао нешто прије три сата у ноћи нестанка – налази можда „највећи детаљ који је свима промакао“.

На деветој секунди снимка чује се узвик непознате особе, вјероватно женске, која говори:

– Хајде сад устани!

Полиција тек треба да провјери да ли се ради о аутентичном запису.

Млади Матеј Периш из Сплита, подсетимо, нестао је у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра. Из потпуно непознатих разлога Периш је око 1.20 после поноћи истрчао из клуба „Готик“ у којем је био са друштвом и од тада му се изгубио сваки траг.

Извор: Курир

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest