Они су уз Вучића: Погледајте које јавне личности су до сада подржале лидера СНС за председника Србије!

Више од 1000 професора, академаца, писца, редитеља и спортиста пружили су му подршку…

Фото: Новости

Јавне личности данас су изашле званично са поршком Александру Вучићу, лидеру Српске напредне странке, за предстојеће изборе.

Тако су уз Вучића стали су најбољи српски кошаркаши Никола Јокић, Боби Марјановић, Василије Васа Мицић, као и легендарни Жељко Ребрача.

Легенде српске кошарке Радмило Мишовић и Зоран Мока Славнић, као и чувена рукометашица Светлана Цеца Китић подржали су кандидатуру Александра Вучића за председника Србије.

Вучића су подржали и Асмир Колашинац, бацач кугле и освајач три европске медаље,

тениски тренер Богдан Обрадовић, рукометаш Владимир Мандић, ММА борац Александар Стојичић, параолимпијац и освајач бронзане медаље у теквонду Виолета Тодоров, репрезентативка Србије у боксу Александра Рапаић, али и Алмир Мемић, репрезентативац Србије у боксу.
Милена Делић, легендарна српска рукометашица и рукометашица Јелена Лавко дале су јавну подршку лидеру СНС-а Александру Вучићу за предстојеће председничке изборе, сазнају Новости.

Како Новости сазнају, подршку лидеру Српске напредне странке Александру Вучићу за председничке изборе дали су бивши кошаркаш Дејан Томашевић и кошаркаш Никола Јовановић.

Међу великим именима, налази се и фудбалер и доскорашњи српски репрезентативац Душко Тошић.

Одбојкашки тренер Зоран Гајић, освајач златне олимпијске медаље, и одбојкаш Ђула Мештер снажно су подржали политику Александра Вучића.

Велики голман Ивица Краљ придружио се дугачкој листи јавних личности које су уз актуелног председника. Међу њима су и кошаркашки тренер Драган Јаковљевић, ММА шампион Драган Тешановић и фудбалер Драган Мрђа.

Подршку председнику су пружили и Светлана Цеца Ражнатовић, Лепа Лукић, Весна Змијанац, Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш.

Међу естрадним уметницима који су подражли Вучића су се нашли и Катарина Грујић-Гобељић, Александар Цветковић из „Тропико бенда“, Дадо Полумента, као и Марина Висковић.

Академици САНУ Владимир Кањух, Љубиша Ракић, Бела Балинт, Светислав Божић и Јован Хаџи Ђокић подржали су лидера СНС-а Александра Вучића за предстојеће председничке изборе.

Српски геније из Крагујевца Владимир Цмиљановић, који у свету развија вакцину друге генерације против ковида, такозвану „ракетну вакцину“, долази у Србију специјално да би подржао председника Александра Вучића и листу Српске напредне странке на изборима у недељу, 3. априла.

Списатељица Љиљана Хабјановић Ђуровић на предстојећим изборима подржаће листу „Александар Вучић – Заједно можемо све“. Она је у изјави за „Новости“ објаснила жашто подржава Вучића.

Позоришни редитељ Љубиша Ристић подржао је кандидатуру Александра Вучића на председничким изборима.

Међу познатим глумцима који су подржали лидера СНС су Саша Јоксимовић, Златан Видовић, Лидија Вукићевић, Небојша Кундачина и Растко Јанковић.

Такође, подршку Вучићу пружио је режисер, сценариста и продуцент Предраг Гага Антонијевић.

Глумица Радмила Живковић, легендарна по улози госпође министарке, носилац највећих глумачких награда подржала је председника Александра Вучића.

Певачи Саша Матић и Жељко Самарџић подржали су кандидатуру лидера СНС-а Александра Вучића за предстојеће председничке изборе.

Међу певачима и певачицама које су подржале политику мира и стабилности су и Светлана Цеца Ражнатовић, Лепа Лукић, Весна Змијанац, Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш.

Маестро Петар Марић, осмоструки светски шампион у класичној, виртуозној и електронској хармоници, подржао је Александра Вучића за председника Србије на предстојећим изборима 3. априла.

Певач Никола Роквић говорећи о најтежим тренуцима у животу објаснио је због чега је подржао Вучића.

Илда Шаулић, ћерка легенде народне музике Шабана Шаулића, емотивним речима се обратила и пружила подршку председнику Србије Александру Вучићу, као што је и он њеној породици када им је било најтеже.

Такође, Вучића су подржали превачи Оливер Мандић и Аца Лукас.

Једна од њих је и певачица Гога Секулић, која је на свом Инстаграм сторију обожаваоцима и пратиоцима јасно дала до знања да Вучић може очекивати и њену подршку.

И певачица Милица Павловић пружила је подршку лидеру СНС-а Александру Вучићу.

Познати српски инфлуенсер, Милован Стијовић, јавно је подржао кандидатуру лидера СНС Александра Вучића за предстојеће председничке изборе.

Извор: Новости

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest