OPŠTA TUČA U ŠKOLI! Povređeno skoro 50 odoba!

Foto: Jutjub printskrin/ RTV Mag

U tuči koja se u ponedjeljak dogodila u jednoj školi u Berlinu povrijeđeno je 49 osoba, među kojima su djeca i direktorka škole.

Sve je počelo svađom učenika oko 10.30 časova, a ubrzo su se stvari otrgle kontroli, pa su batine dobili i policajci koji su došli na intervenciju.

Prema navodima njemačkih medija, svađu su započela petorica dječaka starosti 14 i 15 godina. U jednom trenutku je jedan dječak izvukao biber sprej i počeo da prska okolo po đacima. U jednom trenutku mu je boca ispala i ugrabio ju je drugi dečak, koji je počeo da prska biber sve u oči svojim „protivnicima“. Onda su dečaci počeli da razmjenjuju udarce i sve je ubrzo eskaliralo.

Naime, dvoje nastavnika su uletjeli u gungulu da razdvoje đake, ali su i njih poprskali biber-sprejem. Tada je dotrčala i direktorka, koju su krvnički gurnuli, pa je žena pala i polomila ruku.

Neko je u međuvremenu pozvao policiju, ali nedugo nakon što je patrola stigla na lice mjesta, pojavio se stariji brat (21) jednog od dječaka koji je učestvovao u tuči, pa je počeo da bije policajce. On je ubrzo savladan i oboren na zemlju, a tom prilikom mu je rasječena usna.

U toku je istraga o incidentu, a očekuje se da će biti podnijete prijave protiv više lica zbog nanošenja tjelesnih povreda.

Navodi se da je broj povrijeđenih veliki, jer se dosta djece i radnika škole žalilo na iritaciju očiju od oblaka biber spreja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest