ОПШТИНСКИ РУКОВОДИОЦИ УКЛОНИЛИ ДИВЉУ ДЕПОНИЈУ У СКЛОПУ АКЦИЈЕ „ОЧИСТИМО ГРАД“

Уклањањем дивље депоније у мјесту Гнионик, на путу Беране – Црни врх, данас је успјешно реализован први дио акције „Очистимо град“, коју су заједничким снагама покренула петорица руководилаца Општине Беране.

Учешће у акцији узели су Иван Радевић – директор Туристичке организације Беране, Божо Премовић – секретар за пољопривреду, туризам и водопривреду, Бојан Радошевић – секретар за финансије и економски развој, Младен Стијовић – помоћник секретара за општу управу и друштвене дјелатности и Александар Ојданић – начелник Комуналне полиције.

Секретар Премовић је казао да је ово почетак акције коју спроводе у сарадњи са ДОО „Комунално“ Беране, уз апел да се више на овом простору не одлаже отпад.

„Овом акцијом желимо да пошаљемо поруку да ће локална управа наставити и у наредном периоду да ради на пољу заштите и очувања животне средине“, рекао је он и додао:

„Позивамо све грађане добре воље, савјете мјесних заједница да се придруже акцији, да заједно очистимо град од дивљих депонија“.

Начелник Комуналне полиције је саопштио да ће ова служба кажњавати због нелегалног одлагања отпада на територији општине Беране .

„Позивамо грађане да све случајеве несавјесног понашања појединаца или правних лица пријаве Комуналној полицији на број телефона 051 233-355, или позивањем кол центра Општине Беране на бесплатан број 080 051-051, или на број мобилног 068 896-983„, рекао је Ојданић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial