Паклени викенд: Већ у десет сати у Подгорици ће температура бити око 34 степена

Какво ће бити спавање процијените сами јер ће у поноћ температура у Подгорици износити 29 степени док ће „пред зору“ у 4 ујутру бити око 25 степени

У суботу и недјељу нас очекују екстремно високе температуре па ће према прогнози Хидрометеоролошког завода Црне Горе бити претежно сунчано и веома топло. Према неким прогнозама температура ће се у Подгорици попети до 41. подеока, док ХМЗ предвића око 40 степени. Прогноза времена „из сата у сат“ говори да ће у главном граду Црне Готре, на примјер, већ у 10 часова ујутру температура бити око 34 степена.

Фото: printscreen

Какво ће бити спавање процијените сами јер ће у поноћ температура у Подгорици износити 29 степени док ће „пред зору“ у 4 ујутру бити око 25 степени.

Послијеподне, слаб до умјерен развој облачности, првенствено у сјеверним предјелима, а понегдје у планинским предјелима на сјеверу и појачан развој облачности. Вјетар слаб и умјерен, промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха 12 до 25, највиша дневна 32 до 40 степени.

Подгорица: Претежно сунчано и веома топло. Вјетар, слаб до умјерен, углавном јужних смјерова. Јутарња температура ваздуха 25, највиша дневна око 40 степени, а у неким крајевима и степен више.

Извор: Дан

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest