Петар Грашо у Котору отворио Љетњи карневал: У Црној Гори ми је као код куће

Фото: Printscreen

Спектакуларним концертом регионалне музичке звијезде Петра Граша, уз претходни абрум староградским улицама, синоћ је отворен јубиларни 20. Љетњи которски карневал, у организацији удружења “Фешта”. 

Которани и туристи “окупирали” су Трг од оружја и са Грашом у глас пјевали његове најпознатије хитове. Низале су се “Уторак”, “Ако те питају”, “Волим и постојим”, “Невиста”, “Лакше ми је с њом”, “Неће нас заувик бит” и друге пјесме, а Грашо на сцени изгарао пруживши публици  ванредан музички угођај.

Популарни хрватски пјевач и композитор забавне и поп музике није крио задовољство одржаним концертом. 

 – Нисам дуго био у Котору, а као што видите трг је био прекрцат људима и то нам је свима након ове короне један благослов. Јуче смо имали концерт у Сарајеву, исто су тако улице биле закрчене, тако да смо срећни. Сада нас чека Пулска арена. Живимо један лијепи период живота ја и мој бенд. Стварно гдје год дођемо чека нас једна велика количина насмијаних људи који воле пјесму- изјавио је Петар Грашо за Портал “Дан”.

Открива да има густ распоред концерата све до краја године.

-Круна аренске турнеје ће бити у Београду 11. новембра, гдје радимо “Штарк” арену, а у међувремену пуно концерата од Америке, Њамачке и Швајцарске- рекао је популарни музичар.

Ради, каже, и на новој пјесми која би, како најављује, требала бити објављена средином октобра мјесеца. 

 – Мој темпо је једна пјесма годишње- истиче пјевач.

Грашо и његова супруга Хана Хуљић Грашо постали су 23. јула родитељи дјевојчице Албе.

Упитан како је њихова кћерка, кратко кроз осмјех каже; “Сви смо живи и здрави”. 

– И сви напредујемо добро, и она и ја добијамо киле- рекао је Петар Грашо који на питање како се осјећа у Црној Гори поручује; “Увијек као код куће”. 

Извор: Дан

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest