POSTALI SMO BOLESNO DRUŠTVO Medojević: Šverc cigareta i droge je kontaminirao institucije države

Foto: Jutjub printskrin/Pokret za Promjene

Politički uticaj organizovanog kriminala, stukturno siromaštvo i sistematska korupcija su gorući problemi našeg društva (a tako je i u regionu) i onemogućavaju stabilizaciju demokratije i ekonomski i socijalni napredak društva, naveo je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

„U Crnoj Gori je stanje poprimilo alarmantne razmjere metastaze i velike su šanse da dođe do disolucije i raspada naše zajednice. Haos i bezvlašće. To se može spriječiti, ali su neophodni radikalni rezovi i bolna terapija. I ISTINA. A, nažalost, ja sam poprilično usamljen među političkom i društvenom elitom koja ovo shvata i spremna je za akciju. Cijena će biti žestoka. Kolumbija na Jadranu”, kazao je Medojević.

„Nasilje, siromaštvo, korupcija, politička nestabilnost, razorene institucije i ugroženo funkcionisanje osnovnih sistema. Ja sam spasio svoju dušu i uporno sam govorio kuda nas vode takve politike, ali moj narod to nije shvatao ozbiljno. A samo primitivni narodi svoje odluke donose na osnovu sopstvenog iskustva. A kad bude svima jasno, biće kasno!!!”, dodao je Medojević u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest