REAGOVANJE MILOVIĆA: Kabinet premijera se služi neistinama, višestruko osuđivano lice spriječilo da kompromitujući podaci nastave da stižu u SDT

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad (PES) Andrej Milović poručio je da se kabinet premijera Dritana Abazovića služi neistinama.

Kabinet predsjednika Vlade saopštio je kako navodni kompromitujući razgovor između ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i bivšeg direktora Uprave carina i prihoda Rada Miloševića nikada nije primljen u zgradu Vlade, niti navodni podaci o takvom razgovoru postoje.

„Jasno sam naveo da Specijalno državno tužilaštvo (SDT) službenim putem više mjeseci traži od Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) da dostavi snimak telefonskog razgovora između uhapšenog Rada Miloševića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića“, objavio je Milović na Tviteru.

Kako je dodao, glavni specijalni tužilac Vladimir Novović je javno u TV intervjuu već istakao da mu ANB i drugi organi ne dostavljaju informacije i da je saradnja loša.

„Saradnja je loša od kad je uhapšen Rade Milošević, zbog čega je ekspresno smijenjen cijeli vrh ANB i prekinuto slanje informacija SDT-u. Zato je i višestruko osuđivano lice na insistiranje Dritan Abazovića moralo ući u ANB da bi napravilo haos u sistemu i spriječilo da kompromitujući podaci nastave da stižu u SDT“, poručio je Milović.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest