Реаговање ДФ-а: Влада и Министарство вањских послова одбили захтјев Амбасаде Републике Србије за отварање бирачких мјеста у Беранама

Демократски Фронт обавјештава јавност да су Влада Здравка Кривокапића и Министарство вањских послова одбили захтјев Амбасаде Републике Србије за отварање бирачких мјеста у Беранама,

Сутомору и Будви, у сусрет предстојећим предсједничким, парламентарним и локалних изборима, заказаним за трећи април у Србији.
На овај начин Влада Здравка Кривокапића, и министар Радуловић, покушавају спровести циљану опструкцију како би држављани Републике Србије, који живе у овим општинама, били онемогућени да искористе своје право гласа, загарантовано Уставом.
А, да би скандал био потпун, за вријеме претходног режима Душка Марковића и Мила Ђукановића, била је дата сагласност за отварање тих бирачких мјеста у Будви, Сутомору и Беранама.
Наставак антисрпске политике и антисрпског дјеловања Владе Здравка Кривокапића и Дритана Абазобића доживљава свој и политички и људски суноврат. Ово посебно ако се има у виду да је Дритан Абазовић прије свега неколико дана затражио од предсједника Србије, Александра Вучића, пшеницу и кукуруз, а треба ли подсјећати да су прве вакцине против ковида стигле управо из Србије, уз сагласност и добру вољу предсједника Србије и Владе Републике Србије.
Демократски Фронт зато пита Здравка Кривокапића и Дритана Абазовића: с којим људским и политичким образом могу очекивати било шта више од Србије, док српским држављанима у ЦГ ускраћују њихово изборно право, и на индиректан начин се поново мијешају у унутрашње ствари Србије.
Зато их ДФ још једном позива, не да преиспитају, већ да промијене ову срамну одлуку, и дају сагласност за отварање бирачких мјеста у Будви, Беранама и Сутомору, како би сви држављани Републике Србије у Црној Гори могли искористити своје право гласа. У супротном, ово ће бити само још једна у низу срамота Здравка Кривокапића и Дритана Абазовића, који су се „прославили“ својим антисрпским одлукама у толикој мјери да би им позавидјели и Мило Ђукановић и Душко Марковић чак из “најбољег” периода њиховог антисрпства.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest