RODITELJI NESTALE DANKE (2) I DALJE U POLICIJI?! Tamo su dok im se KOPA po dvorištu

Foto: Alo

Roditelji nestale Danke (2) već nekoliko sati se nalaze u policiji.

Roditelji nestale djevojčice Danke Ilić (2) nakon policijskog ispitavanja u PU Bor već nekoliko sati su u policijskoj stanici Bor, gdje i dalje traje njihovo ispitivanje. Oni su tamo od ranih jutarnjih sati, dok im se pred kućom kopa. Ispred porodične kuće su jake policijske snage, UKP, Žandarmerija.

Kako je već pisano, policija provjerava detalje iz privatnog života i kontakte članove porodice nestale Danke Ilić. Ne isključuju ni jednu mogućnost dok se sve detaljno ne ispita.

Ispred pojate gdje je djevojčica Danka Ilić (2) nestala prije 47 sati u Banjskom polju kod Bora stigao je bager, mašina kombinirka kako bi policija raščistila imanje koje je prepuno drva i šiblja. Traži se bilo kakav materijalni trag koji bi pomogao u pronalasku djjevojčice i otkrio sve okolnosti njenog nestanka.

Paralelno sa tim, pripadnici MUP ponovo pregledaju šahte i jame u pomenutom naselju. Sve to u cilju pronalaska materijalnih dokaza koji će pomoći u pronalasku Danke.

Posle 27 sati potrage u okolini Banjskog polja kod Bora, policija je juče popodne obustavila terensku pretragu za nestalom Dankom Ilić (2).

Intenzivni rad policije se nastavlja sve dok Danka Ilić ne bude pronađena. Sada je istraga usmjerena u drugom pravcu, a ova tri važna traga mogu dovesti do nestale Danke.

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se povodom nestanka dvogodišnje djevojčice Danke Ilić u Banjskom polju kod Bora, apelujući da se ne objavljuju neprovjerene i netačne informacije jer na taj način ugrožavaju istragu, čiji je cilj da se djevojčica što prije pronađe.

Pogled/Alo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest