Саопштење за јавност ОО СНП Никшић

СОЦИЈАЛИСТИЧКА НАРОДНА ПАРТИЈА ЦРНЕ ГОРЕ

(1. децембар 2020. године)

Саопштење за јавност ОО СНП Никшић

Почев од 15. октобра текуће године, број становника Никшића се “повећао” доласком пољопривредног и здравственог експерта, г-дина Симовића на чело Општине.

Овај изненадни “прилив” не може промијенити слику о вишедеценијској владавини ДПС-а и његових сателита, када је овај град напустило на хиљаде људи изгубивши наду да у њему могу наћи услове за рад, стварање породице и пристојан живот. Да је поменути предсједник Општине, који је из нужде поново постао Никшићанин, изгубио везу са временом, доказује и изјава да је Никшић град челика.

Очигледно је да се ради о времеплову јер да је г-дин Симовић разговарао са неким од радника бивше Жељезаре сазнао би да “град челика” има само 350 запослених, да су зараде далеко испод просјека у држави, те да раде у веома тешким условима гдје су честе и најтеже повреде на раду. Менаџмент Вам, господине Симовићу, то неће саопштити а Ви сте давно одустали од комуникације са радницима. Никшићани попут Вас, поред Ђукановића и екс предсједника Вујановића, који сте рођени Никшићани, у родном граду сте постали “персоне нон грата” јер сте успјели да у периоду трансформације друштвеног капитала и приватизације уништите привредни живот Никшића.

Вашим доласком започете су крупне инвестиције, започето је фарбање водоравне саобраћајне сигнализације, додуше на температурама које не одговарају технологији, па претпостављамо да ће подлога трајати као и Ваш мандат у Никшићу.

Направили сте и други радикални потез, успјели сте да отјерате сиротињу која продаје пољопривредне производе у близини Основног суда. Наравно да ту треба показати снагу државе а не према онима који годинама експлоатишу и злоупотребљавају ресурсе Никшића.

Зато Вам из СНП-а поручујемо “кречење” по граду неће измијенити суштину Ваше владавине, јер Никшићани памте дуже него што Ви претпостављате.

Медијски центар СНП ЦГ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *