SELIDBA U AUSTRALIJU GA UMALO KOŠTALO ŽIVOTA! Krenuo na plažu ali prizor koji je zatekao ispred vrata SLEDIO MU KRV u žilama

Foto: X printskrin

Iako selidbe uglavnom predstavljaju novi početak, one su u isto vrijeme i veliki stres, jer zahtevaju privikavanje. Oni koji nisu otvoreni za ovakva iskustva i eksperimente znaju da novo okruženje ponekad donosi i strah, kao i sumnju da li će sve biti onako kako su željeli. Nova mjesta neminovno sa sobom donose nove stvari, nove običaje, ali i drugačiju dinamiku života.

To je pokazao i jedan Kanađanin u objavi na TikToku kad se preselio iz Kanade u Australiju. Iako je pored toplih dana očekivao šetnje po plažama, dinamičan i lijep život na kakav su Australijanci navikli, ispred svoje kuće zatekao je scenu koja ga je prestravila.

– Ljudi, zbog ovoga se ne selimo u Australiju! Zbog ovoga ne mrdamo i zbog ovoga ostajemo u Kanadi. Kanada je mnogo bolja zemlja, vjerujte mi – čuje kako govori muškarac na snimku.

@dunkywunky1 Dot NOT come to Australia 🤣 #australia #fyp #snake ♬ original sound – Duncan

Kroz vrata je pokazao zmiju koja je stajala na tremu ispred kuće i pokušavala da uđe. Dugačka zmija je prestravila tiktokera, međutim pratioci su mu poručili da je bezopasna i da ne bi trebalo da se plaši.

– To je samo karpet piton, bićeš okej.

– Tačno tako, jedan od razloga što se ne bih preselio u Australiju. Stvorenja na otvorenom su poput vašeg stanodavca, sklona su iznenadnim posetama i mogu izazvati srčani udar.

– U Kanadi je na vratima medvjed!

Foto: X/printskrin

– Živim u Australiji i nikada nisam imala ovakav problem, zavisi u kom si dijelu.

– Ali ljudi, vi imate medvjede – bili su neki od komentara.

Tiktoker je objasnio da se navikao na okruženje i da je shvatio da takvih zmija ima gotovo svuda, a najviše po krovovima i da su u potrazi za štetočinama, te poput mačaka love miševe i glodare.

Ovaj muškarac je u jednoj od svojih objava rekao kako je putovao po svetu nakon bolnog raskida. Već sedam godina je u Australiji i živi u Brion Širu, malom priobalnom mjestu gdje je otpočeo novi život.

Iako se žalio na zmije, tiktoker je u jednoj objavi otkrio kako mu se u Australiji sviđa prelepa priroda koja izgleda tako divlje i da svakodnevno ide u jutarnje šetnje po plaži, te da je tom prilikom video kitove, delfine i morske kornjače.

U ovoj ostrvskoj zemlji dopada mu se mentalitet ljudi koji su, kako je rekao, vrlo ljubazni, sa odličnim smislom za humor i zaista uživaju u životu. U Kanadi je, kako kaže, bio fokusiran isključivo na posao, a u Australiji je pronašao balans između posla i uživanja.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest