СКАНДАЛ: Пријети да Срби послије пописа неће заноћити у Црној Гори, Митрополита назвала сотоном, а надлежни ћуте!


Извјесна Данка Крњевић, на Фејсбуку потписана као “Данка Веселин Перовић”, још једна је у низу која пријети и вријеђа Србе и упокојеног митрополита Амфилохија на друштвеним мрежама. И наравно, пошто правда важи за све једнако у Црној Гори, али само на папиру, због тих увреда она није процесуирана. Нова власт, иста правила као и у режиму ДПС-а.

Наиме, она је у коментару на једном статусу изнијела низ увреда и псовки на рачун особе којој је име прекривено, такође и на рачун Срба у Црној Гори, али и блаженопочившег митрополита Амфилохија.

Данка у коментару пише “сви ћете ви код ђеда брзо”, алудирајући на смрт, па можемо протумачити да је дотична пријетила смрћу свим Србима у Црној Гори који се тако буду изјаснили на будућем попису.

”Митрополит је сотона, гроб му се пропа”, пише Данка, а нова власт и надлежни органи ћуте.

Она додаје и да Срби после пописа неће заноћити у Црној Гори, што је такође пријетња смрћу, па нам остаје да се надамо да ће надлежни органи у Црној Гори госпођу Данку привести правди у кратком року као што су и привели Наташу Нилевић због пријетњи одређеним националним групама.

Borba

3 thoughts on “СКАНДАЛ: Пријети да Срби послије пописа неће заноћити у Црној Гори, Митрополита назвала сотоном, а надлежни ћуте!

  1. Ustavni sud mora da reaguje protiv Mila Đukanovića, krši osnovno ljudska prava Srba u Crnoj Gori, pravo na slobodu govora, pravo na slobodu vijeroispovest. Koliko znam da još nije potpisao zakon koji donijet u Skupštini Crne Gore.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *