ŠUMAHERA LIJEČE UZ POMOĆ MERCEDESA: Isplivale nevjerovatne informacije u vezi sa legendarnim Nijemcem

Jutjub/Printscreen/ Luis Alfonso
Prošlo je tačno 10 godina od kada je Mihael Šumaher doživio povredu glave na skijanju u francuskim Alpima, od kada ga niko više nije vidio u javnosti.

Jedna od najbolje čuvanih tajni na svijetu je zdravstveno stanje legendarnog Mihaela Šumahera nakon kobnog pada na skijanju 2013. godine. Od tada se pojave samo povremeno neke izjave članova porodice ili prijatelja.

Šumaher je od 2013. godine potpuno napustio javni život, a niko sa sigurnošću ne zna u kakvom je stanju. Vidjeli su ga samo članovi porodice koji brinu o njemu i poneki najbliži prijatelj. Navodno je u lošem stanju, ali su pronašli način kako da komuniciraju sa njim.

Vili Veber, bivši agent sedmostrukog prvaka Formule 1, optužio je porodicu da laže o njegovom trenutnom stanju. Smatra da su sakrili od javnosti mnoge pojedinosti poput one da je bio u indukovanoj komi šest mjeseci, a boli ga i što nije vidio svog klijenta i prijatelja.

Inače, na liječenje legendarnog Nijemca potrošena je ogromna svota novca. Dio terapije za oporavak slavnog Šumija je i stimulisanje njegovog mozga dobro poznatim zvukovima.

Kako prenosi pouzdani njemački „Bild“, zbog procjene da će se mozak sedmostrukog šampiona svijeta aktivirati kada se nađe u poznatom okruženju, Mihael Šumaher je redovno vožen u mercedesu AMG koji je trebalo da posluži kao simulacija za bolid Formule 1. Šumaher je davne 1991. godine debitovao u najbržem karavanu na svijetu, a zatim u narednih 15 godina karijere sebi izgradio status najboljeg svih vremena. Penzionisao se 2006. godine, a vratio 2010. godine i još tri sezone bio dio Formule 1. Istina, sa mnogo manje uspjeha – njegovih sedam titula, dva druga i dva treća mjesta u generalnom plasmanu na kraju sezone došli su u prvom mandatu.

Ipak, zvuk mercedesa koji je vozio tokom posljednje tri godine karijere urezao se u njegovo pamćenje. Zbog toga su ljekari procijenili da bi bilo dobro primijeniti revolucionarnu terapiju – pokušali su da Mihaela Šumahera prebace u okolnosti koje su njemu dobro poznate. Na stazu, uz jake zvukove i mnogo brzine!

Čak ni to nije dovoljno da pojedini članovi porodice ili najbliži prijatelji slavnog automobiliste pomisle kako će se on u potpunosti oporaviti. Za sada nema dokaza o tome koliko je uspješna bila ova terapija, ali nemački mediji otkrivaju da je Mihael Šumaher pod nadzorom čak 15 članova ljekarskog tima. Oni svakog minuta vode računa o slavnom sportisti, a u ekipi koja se brine o Mihaelu nalaze se ljekari, asistenti i maseri. Takođe, pored njih postoji i lista ljudi koji mogu da vide Šumahera, a na njoj je tek nekoliko javnosti poznatih imena – između ostalih i nekadašnji direktor Ferarija Žan Tod, odnosno pomenuti vozač tog tima Luka Bader.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest