У ЦГ температуре ниже од минус 20 степени

unsplash

Захлађење стигло је у Хрватску. У 7 сати јутрос у Сињу је измјерено минус 11 степени, а у Макарској, Дубровнику и Сплиту било је нула степени.

Регион је захватио талас хладног времена, а на многим мјестима јутрос су измерене температуре и ниже од минус 20 степени Целзијуса, преноси Nova S. Као је јутрос објавио портал Дан, према временској прогонози, и у Црној Гори најављене су температуре које иду у „дебео“ минус.Црна Гора

Данас  нас очекује претежно сунчано вријеме. На сјеверу, током јутра, јак мраз, а по котлинама могућа магла или повећана ниска облачност.

Вјетар мјестимично умјерен до појачан, сјеверних смјерова. Јутарња температура ваздуха од -21 до -1, највиша дневна од -6 до 9 степени.

Подгорица: Сунчано. Вјетар повремено умјерен до појачан, сјеверни и сјевероисточни. Јутарња температура ваздуха око -4, највиша дневна до 7 степени.

image
image

У Србији је јутрос у 8.00 сати било најхладније у Сјеници, гдје је измјерено минус 24 степена, показују подаци РХМЗ. У Пожеги је било минус 17, у Куршумљи, Смедеревској Паланци и Банатском Карловцу минус 16, а на Златибору и у Врању минус 15 степени Целзијуса.

image

И у Босни и Херцеговини свануло је ледено јутро. Главни град Сарајево окован је ледом, а јутрос је у појединим дјеловима града измјерено минус 17 степени.

image

Захлађење стигло је у Хрватску. У 7 сати јутрос у Сињу је измјерено минус 11 степени, а у Макарској, Дубровнику и Сплиту било је нула степени.

У Сјеверној Македонији најхладније је било у Мавровским Хановима и у Берову, гдје је измерено минус 20 степени. На Поповој Шапки било је минус 18, а у Битоли и Кривој Паланци минус 16

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest