U ULCINJU NAPADNUTI POPISIVAČI NA OBUCI: Reagovala policija

Foto: Jutjub printskrin/ TV TEUTA

Na današnjoj sjednici Vlade ministar finansija Aleksandar Damjanović objeladanio je da su sinoć u zgradi opštine Ulcinj napadnuti popisivači i članovi popisne komisije, dok su usaglašavali aktivnosti za predstojeći popis. Morala je da reaguje i policija.

Na današnjoj sjednici Vlade ministar finansija Aleksandar Damjanović objeladanio je da su sinoć u zgradi opštine Ulcinj napadnuti popisivači i članovi popisne komisije, dok su usaglašavali aktivnosti za predstojeći popis. Morala je da reaguje i policija.„Juče je u zgradi opštine Ulcinj, ometan rad popisivača i članova popsine komisije. Uprava za statistiku je Upravi policije poslala dopis 16. oktobra, a zatim i 23. oktobra o procjeni bezbjednosti popisivača i članova popisnih komisija“, dodao je Damjanović.

Prema nezvaničnim saznanjima portala ADRIA, grupa ljudi je sinoć vrijeđala, ali i nasrnula na popisivače i članove popisnih komisija, među kojima je bilo i žena.

Ohrabreni činjenicom da je najavljeno odlaganje popisa, te da se oni zalažu za bojkot, sebi su dali za pravo da upute niz uvreda na račun rada popisicača i popisnih komisija.

Takođe, veliki problem predstavlja neaažurnost u radu policije, koja nije odgovorila adekvatno Upravi za statistiku na zahtjev o procjeni bezbjednosti učesnika popisa, iako je poslat dva puta.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest