UHAPŠEN BJELOPOLJAC ZBOG SUMNJE DA JE PRETUKAO ĆERKU! Udarao šakama i rvao se sa njom zbog telefona

Foto: Jutjub printskrin/ Schepan Mali

Bjelopoljac R.H. osumnjčen je da je istukao kćerku N.R., izudarao je juče šakama po tijelu i glavi, te pesnicom u predjelu lijevog oka. Kako je objavljeno na sajtu Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju, desetak minuta su se rvali jer mu kćerka nije dozvolila da joj otme telefon.

Bjelopoljska policija dostavila je Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju juče krivičnu prijavu protiv R.H. zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

“Iz krivične prijave i priloga uz istu proizilazi osnovana sumnja da je osumnjičeni R. H. dana 05.04.2024.godine, u mjestu Loznice, opština Bijelo Polje u porodičnoj kući, vršio psihičko nasilje nad kćerkom – oštećenom N.R., a zatim kada je odbila traženo od njega, izudarao šakama po glavi i tijelu, a zatim i pesnicom u predjelu lijevog oka, nakon čega su se oko desetak minuta rvali jer mu oštećena nije dozvolila da joj otme telefon”, navodi se na sajtu ODT Bijelo Polje.

Nakon toga je ona je napustila porodičnu kuću, da bi joj zatim R.H. posredno uputio riječi prijetnje da će da pobije čitavu porodicu ukoliko se ne vrati kući.

Navedeni događaj je prijavila policiji juče.

Državna tužiteljka je, nakon saslušanja osumnjičenog, donijela rješenje kojim mu je određeno zadržavanje u trajanju do 72 sata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest