Ватерполо савез потписао партнерство са признатом компанијом

Велико признање за Ватерполо и пливачки савез Црне Горе. Наjтрофеjниjи црногорски савез и jедна од наjвећих компаниjа у свиjету за производнjу базена „Myrtha Pools“, потписали су двогодишњи уговор о сарадњи

ФОТО: ВАТЕРПОЛО САВЕЗ

„Myrta pools“ jе стратешки партнер ФИНА (Свjетска асоциjациjа водених спортова), а овим споразумом, ВПСЦГ jе ушао у одабрано друштво у коме се налази преко 20-так савеза овог спорта, као и неки од наjвећих хотелских ланаца Хилтон, Мериот…

Предсjедник ВПСЦГ др Ђуро Марић jе казао да jе ово jош jедно велико признање за наш Савез.

– Велика нам jе част што jе jедна од наjвећих компаниjа за произвидњу базена у свиjету, препознала ВПСЦГ као доброг партнера. Ово jе jош jедна потврда да jе ватерполо jедан од наjбољих црногорских брендова, и да су наши сjаjни резултати, из jедне мале државе, итекако праћени и препознати у свиjету. Трудићемо се да оправдамо повjерење коjе нам jе указано, и да ће се наставити и у наредним годинама, на обострано задовољство – поручио jе предсjедник ВПСЦГ.

Директор Мyртха Поолс СЕЕ, Томаз Бизаjл jе казао да им jе драго што jе њихова фамилиjа увећана за члана какав jе ВПСЦГ.

– Лиjеп дан у Црноj Гори jе означио и лиjеп повод за будућу сарадњу између ВПСЦГ и компаниjе Мyртха. Драго нам jе што смо имали прилику да потпишемо уговор коjим ВПСЦГ улази у нашу фамилиjу, и желимо да ВПСЦГ настави да постиже врхунске резулатате као и до сада и да буде велесила у воденим спортовима уз помоћ нових обjеката на териториjи ЦГ.

Деjан Марковић, представник компаниjе ВАМАР доо из Подгорице, коjа jе заступник и консултант за Myrta pools-a за Црну Гору, jе присутнима одржао кратку презентациjу и упознао их са наjновиjим могућностима и дjелатностима компаниjе коjу заступа.

Извор: Дан

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest