Већ имала два стана, пословни простор и земљиште: Тужитељка Соња Бошковић добила кредит од 30.000, враћа само петину у ратама по 30 евра!

Иако је имала два стана, пословни простор и земљиште, тужитељка је од бивше власти добила кредит од 30.000 с обавезом да врати 6.000 евра

Соња Бошковић

Тужитељка Соња Бошковић је била члан Комисије за праћење кодекса тужилачке етике, а једна је од оних која је добила кредит од Владе од којег ће вратити само петину.

Иако је имала два стана, пословни простор и земљиште, тужитељка је од бивше власти добила кредит од 30.000 с обавезом да врати 6.000 евра.

Како се наводи у документу којег су представили Вања Ћаловић и вицепремијер Дритан Абазовић, Бошковић се обратила Владиној комисији на чијем челу је био Предраг Бошковић, не наводећи износ кредита који тражи, већ „одређени новчани износ“.

У том периоду је била члан Комисије за праћење кодекса тужилачке етике Тужилачког савјета.

Док многи чекају на кредите, траже жиранте, стављају имовину под хипотеку, Бошковић је добила кредит иако није познато на основу чега. Владина Комисија јој даје кредит од 30.000 евра са обавезом да врати 6.000 на 20 година, каматом два одсто и ратом од око 30 евра.

У години кад је добила кредит по повољним условима, била је власник станова од 121 и 40 м2, пословног простора од 25 м2 и око 125.000 м2 земљишта.

Борба

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *