Велика акција полиције: У Србији ухапшено 11 лица због педофилије

„Свако дијете ће бити заштићено, сваки педофил и сексуални предатор ће бити пронађен и ухапшен“, рекао је министар Вулин

Припадници Одељења за сузбијање високотехнолошког криминала СБПОК-а, у сарадњи са Посебним тужилаштвом за борбу против високотехнолошког криминала Вишег јавног тужилаштва у Београду, ухапсили су 11 особа због постојања основа сумње да су извршиле кривична дела приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију, искоришћавање рачунарске мреже или комуникације другим техничким средствима за извршење кривичних дела против полне слободе према малолетном лицу и полно узнемиравање.

Захваљујући ефикасном и упорном раду припадника Министарства унутрашњих послова, Одељења за сузбијање високотехнолошког криминала СБПОК-а, у акцији „Армагедон“, данас је ухапшено 11 лица која су осумњичена да су ширила дечју порнографију, снимала и делила порнографске садржаје малолетним лицима, ових 11 лица су контактирали децу путем интернета и уговарала састанке са њима због сексуалног односа.

„Као човек и отац малолетне деце дубоко сам постиђен јер је овај људски олош и шљам био међу нама, али као министар унутрашњих послова обећавам да ћу се још јаче и жешће борити против педофила и предатора који вребају нашу децу. Свако дете ће бити заштићено, сваки педофил и сексуални предатор ће бити пронађен и ухапшен. Посебно молим родитеље да чувају своју децу, да их више пазе и слушају, да обрате пажњу са ким њихова деца комуницирају“ поручио је министар полиције Александар Вулин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest