„Vesnu Medenicu je dočekivao u pidžami“ Ispovest vaspitačice koja je radila kod Aca Đukanovića (VIDEO)

Foto: Jutjub printskrin

Vaspitačica i pravnica iz Nikšića Ana Pešukić pred kamerama je po prvi put pričala o radu kod njenog bivšeg poslodavca Aca Đukanovića, brata doskorašnjeg predsjednika države Mila Đukanovića.

Radi se o ženi koja je priznala u tužilaštvu da je 2019. godine izvršila krađu vrijednog nakita iz porodične kuće Đukanovića.

Njoj se sada sudi u Višem sudu u Podgorici, na osnovu optužnice Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

Pešukić je za portal PRES otkrila brojne javnosti nepoznate detalje vezane za kontakte Đukanovića sa nekim državnim funkcionerima, političarima, ali i nosiocima sudske vlasti i bezbjednosnog sektora.

Opisala je dokle seže neformalna moć brata doskorašnjeg predsjednika države, ali i nove detalje vezane za aferu “Limenka”, kupovinu Đukanovićevih akcija od Elektroprivrede Crne Gore (EPCG), njegovu tajnu Masonsku ložu…

Radi se o informacijama koje mogu biti interesantne i nadležnim državnim organima.

Portal PRES će video zapis objaviti u dva dijela. Na zahtjev Pešukićeve njeno lice je blurovano.

U drugom dijelu videa, koji objavljujemo sjutra ujutru, možete pogledati šta je Pešukićeva kazala o krađi koju je počinila kod Aca Đukanovića, kakav problem je on imao sa čelnicom Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) Vanjom Ćalović, o tokovima novca porodice Đukanović…

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest