(ВИДЕО) Невино осуђена Сара Видак: ДПС-медији ме представљали као криминалца, Меденица и Пажин захтијевали казну

Подсјетимо, Видакова је у монтираном процесу због наводног напада у августу 2018. године на судију Прекршајног суда у Котору Јелену Станишић осуђена на четири мјесеца затвора. Наравно, негирала је све

Сара Видак

Прије пар година, јавност је била дубоко потресена поступањем црногорског правосуђа према држављанки Србије, тада 20-огодишњој Сари Видак. У јеку антисрспке хистереје ДПС-а и сателита, дјевојка која је студирала два факултета, која говори 3 језика и води беспрекоран живот – завршила је у Спужу!

У разговору за ТВ Хепи Видак је опширно говорила о читавој тој ситуацији – колико јој је било тешко у притвору, о начинима на који се храбрила да издржи, те како се то све касније одразило на њу.

Посебно се осврнула на поступање режимских медија, који су је у континуитету представљали као криминалца, заједно са тадашњом предсједницом Врховног суда Весном Меденицом, као и Зораном Пажином, бившим министром правде.

Подсјетимо, Видакова је у монтираном процесу због наводног напада у августу 2018. године на судију Прекршајног суда у Котору Јелену Станишић осуђена на четири мјесеца затвора. Наравно, негирала је све оптужбе.

У Црној Гори Видак је осуђена на четири мјесеца затвора, али није одлежала казну јер је Србија признала пресуду, коју је Виши суд смањио на мјесец дана, колико је она већ провела у притвору.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest