VOJSKA RADI SVE DA ODBRANI ZEMLJU OD NATO RAKETA! Hitno se oglasili iz Kremlja: Specijalna vojna operacija se zbog ovoga nastavlja

Jutjub/Printscreen/Justas it is
Napadi na centar Belgoroda se izvode raketama njemačke i američke proizvodnje, ističe portparol Kremlja Dmitrij Peskov za novinare, ne želeći da komentariše pitanje o navodnoj isporuci raketa Rusiji iz Sjeverne Koreje.

– S tim u vezi, više bih volio da skrenem pažnju na činjenicu da našu teritoriju, civilne ciljeve, centar grada Belgoroda u novogodišnjoj noći stalno granatiraju projektilima proizvedenim u Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, SAD i drugim zemljama. Ne zaboravimo ovo – ističe Peskov.

Kijevski režim ne okleva da gađa centar Belgoroda, gdje nema vojnih objekata, kasetnom municijom i pogađa civile, navodi Peskov, odgovarajući na pitanje kako je postalo moguće da ukrajinska vojska svakodnevno gađa grad i ugrožava živote civila.

– Naši vojnici će uraditi sve da opasnost maksimalno smanji, a onda i potpuno ukloni. Specijalna vojna operacija se zbog toga nastavlja – ističe Peskov.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest