Vučić: Interesi Srbije i srpskog naroda crvene linije oko kojih nikada neće biti kompromisa

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“ video snimak najvažnijih događaja protekle nedelje i poručio da su interesi Srbije i srpskog naroda, u vremenima sveopštih podela i pretnji, osnovne i jedine crvene linije oko kojih nikada neće biti kompromisa.

Vučić je naveo das Srbija gradi dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom, sa svima u svetu sa kojima deli zajedničku želju za mirom, stabilnošću i napretkom.

– I ove nedelje nastavili smo da gradimo i čuvamo našu Srbiju, jedinu domovinu koju imamo. Radimo na putevima jer oni znače napredak, a stanovnicima Raškog i Moravičkog okruga novim putevima stići će i nove investicije i bolji život. Gradimo dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom, sa svima u svetu sa kojima delimo zajedničku želju za mirom, stabilnošću i napretkom. O Srbiji i za Srbiju razgovarao sam sa ambasadorima 27 zemalja članica EU, ambasadorom Ruske Federacije i državnim sekretarom SAD – kaže Vučić.

Posebno važna bila je, kako navodi, poseta jednog od najmoćnijih lidera sveta i dragog prijatelja predsednika Ujedinjenih Aarapskih Emirata Mohamed bin Zajeda od koga Srbija uvek može da računa na pomoć, a on na mudar savet.

– Ovo je bila i nedelja u kojoj smo još jednom potvrdili da je članstvo Srbije u EU naše strateško opredeljenje i da radimo na tom putu u cilju boljeg života građana Srbije. U vremenima sveopštih podela i pretnji, interesi Srbije i našeg naroda su osnovne i jedine crvene linije oko kojih nikada neće biti kompromisa – naglasio je Vučić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest