Vukićević: Na rezultete izbora u Podgorici neće uticati novoformirana opština Zeta

Poslanica Demokratskog fronta Maja Vukićević kazala je za ADRIU da pokušaj prekrajanja narodne volje u Podgorici, formiranjem nove opštine Zeta, neće proći.

„Naravno Zeta je odvojena od strane prošle parlamentarne većine. Na žalost u tome je učestvovao dio partija koje su sada na našoj strani. Cilje je bio da se nekim partijama olakšaju pozicije u Podgorici pred izbore,  koje su bile nezadovoljavajuće, a da bi se otežalo Demokratskom frontu jer je bilo najava i ko će biti kandidat DF-a“, istakla je ona. 

Dodaje da su mnoga istraživanja pokazala kako DF ima veoma dobar procenat glasova u Podgorici, zbog čega se i krenulo u odvajanje Zete. 

„Sve je učinjeno da bi se otežala naša pozicija. Međutim, Demokratski front je uvijek spreman na izbore tako da smo sa jednom sjajnom listom odgovorili u Podgorici i vjerujem da će ta lista bez problema biti ubjedljivo najjača jer imamo izuzetnog kandidata za gradonačelnicu Podgorice gospođu Jelenu Borovinić Bojović, koja će vjerujem biti ubjedljivo najjači kandidat od svih koji se nalaze u ovom izbornom procesu“, zaključila je Vukićević. 

ADRIA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest