Zastrašujuće prijetnje treneru Budućnosti i njegovoj porodici, policija tvrdi da su ih uznemiravale djevojčice

jutjub printscreen
Niko nije uhapšen zbog zastrašujućih prijetnji koje su dobili trener Budućnosti Ivan Brnović i njegova supruga, nakon utakmice 32. kola Meridianabet 1. Crnogorske fudbalske lige protiv Sutjeske proteklog vikenda.

U prijavi policiji u koju su “Vijesti” imale uvid, a koju je podnijela njegova supruga M.B, navodi se, između ostalog, da je tokom jučerašnjeg dana (četvrtak, 2. maj) dobila poziv sa nepoznatog zaštićenog broja, u kojem joj je muška osoba, grubim glasom, saopštila da joj je otela maloljetnku kćerku i da traži 20 hiljada eura, “inače će je baciti u potok”.

“Pitala sam ga kako se zove i odakle mu pravo da me zove, a ovo lice je prekinulo vezu te je razgovor trajao 28 sekundi. Nakon završetka razgovora osjetila sam strah za svoj život i život svoje djece jer mi je prijećeno otmicom maloljetne kćerke, koju sam odmah pozvala telefonom i koja je bila kući pa mi je nakon toga bilo lakše, poslije čega sam se uputila u policiju da cijeli dođaj prijavim”, navodi se u prijavi.

Ovaj događaj je uslijedio nakon niz prijetnji koje su trener Budućnosti Ivan Brnović, članovi njegovog stručnog štaba, ali i fudbaleri podgoričkog tima, dobili od strane pripadnika navijačke grupe “Varvari” nakon utakmice protiv Sutjeske prošlog vikenda.

“Napominjem da ja i moj suprug nikada nismo imali problema sa zakonom i da je jedini motiv za poziv koji sam dobila od meni nepoznate muške osobe angažman mog supruga Ivana na čelu stručnog štaba FK Budućnost i izjave da želi da dovede još jednog golmana, a sve iz razloga što je golman Pavličić suspendovan, a po našim saznanjima njegov brat, kome ime ne znam, je jedan od vođa navijačke grupe Varvari’, navodi se u prijavi M.B.

Policija, međutim, tvrdi da su Brnoviće uznemiravale dvije, krivično neodgovorne, maloljetnice.

“Jedna ima 13, a jedna 13 i po godina. Obje uče sa njihovom kćerkom i kazale su da nisu ni znale da je otac njihove školske drugarice trener Budućnosti, već da su htjele da se našale”, kazali su Vijestima nezvanično iz Uprave policije.

Svemu ovome je prethodilo niz događaja i neposrednih prijetnji koje su Brnović, njegovi fudbaleri i članovi stručnog štaba dobili od navijača, počevši od prvih minuta nakon završetka utakmice sa Sutjeskom prošle subote, a o čemu je i sam Brnović govorio u prijavi koju je dobio.

Neposredno nakon pomenutog meča “Varvari” su upali u svlačionicu Budućnosti, a golman podgoričkog tima Đorđije Pavličić udario je ispod sjeverne tribine saigrača Igora Ivanovića, zbog čega ga je klub suspendovao na tri mjeseca i smanjio mu mjesečnu platu za 20 odsto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest