Рекордна недеља за Новака, и даље све гледа са врха

Foto:Twitter

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић започео је данас 338. недељу на врху АТП листе са 12.133 бода.

profimedia/ Sarah Stier

Шампион Њујорка Данил Медведев, који је у финалу побиједио Ђоковића 6:4, 6:4, 6:4 и освојио први грен слем у каријери, сада на другој позицији има 10.780 бодова.

Грк Стефаноис Циципас остао је на трећем мјесту, а слиједи га Њемац Александар Зверев, а међу Топ 10 играча било је неколико промјена.

Рус Андреј Рубљов напредовао је за двије позиције и од данас је пети играч свијета, Шпанац Рафаел Надал пао је на шето мјесто, док је Италијан Матео Беретини избио на седму позицију.

Аустријанац Доминк Тим отишао је два корака уназад и сада је осми на листи, Роџер Федерер је остао девети, док је у Норвежанин Каспер Руд 10. играч свијета.

One thought on “Рекордна недеља за Новака, и даље све гледа са врха

  1. На првом наредном турниру испрашиће Медведева, а у Њујорку или се радило о договору тениске ,,мафије“ или Ноле није био психички спреман, а то стручњаци примјећују. Није ни превише физички спреман, јер је то обоје повезано. За наредну сезону мора да пронађе стручњака за то са наших простора, а постоје( мало их је, додуше). Ноле је, у сваком случају, најбољи свих времена у историји овог спорта.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest