Зоговић: Катнић на Цетињу није морао да измишља и подмеће, све му је било на дохвату руке

Посланик ДФ-а Милун Зоговић осврнуо се на петогодишњицу, како је истакао, лажног „државног удара“ који се одиграо “ у режији ДПС-а“. Зоговић је истакао да се за разлику од монтираног процеса, који је послужио као повод за брутални политички прогон ДФ и његових лидера, на Цетињу се 4. и 5. октобра ове године одиграо стварни покушај рушења уставног поретка и кантонизације Црне Горе.

„Ево упоредне анализе. За „државни удар“ нема доказа и чињеница, али имамо тужилачко-судски процес заснован на свједочком исказу психичког болесника и правоснажно пресуђеног убице Синђелића, Катнићевог „друга из војске“. Петпарачком режијом стигло се до судског процеса.

Мило Ђукановић је требао да дође у зграду Скупштине и да сам себи стави лисице. Госпођа Бранка Милић је требала да кува пасуљ за завјеренике. Оружје узето на реверс из магацина МУП-а однешено је у кућу полицијског инспектора и стављено по замрзивачима а онда направљен чак и елаборат.

Када је процурело да је подметнуто оружје из полицијског магацина стигла је бајка да је у ствари оружје потопљено на дну језера у трећој држави. То је учинио ванвременски човјек, Паја Велимировић, који је у току једног дана успијевао да се по пар пута телепортује на релацији ПГ-БГ-Зубин Поток и у рикверц“, резимира Зоговић.
Он додаје да је на Цетињу постојала организована криминална група са циљем рушења уставног поретка.

„Позивање на отпор од стране те организоване криминалне групе, напад на полицију, употребу ватреног оружја, блокаду државе, паљење и све то у циљу насилне смјене власти али немамо правосудни процес, а господин Катнић је био на лицу мјеста. Овога пута није морао да измишља и подмеће све му је било на дохвату руке али џаба Миливоје Катнић је ипак био и остао пуки чувар трона Мила Ђукановића“, закључује Зоговић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest