Аџић и Дамјановић вратили полицијским службеницима дио зараде

Министарство унутрашњих послова ће и у наредном периоду улагати додатне напоре са циљем побољшања услова рада за службенике, како кроз обезбјеђивање већих зарада тако и кроз осавремењивање рада

ФОТО: МУП

На данашњој сједници Владе усвојена је одлука о измјени одлуке о додатку на основну зараду за обављање послова на одређеним радним мјестима, којом ће полицијским службеницима зарада бити увећана до 10 одсто основне зараде – казали су из Министарства унутрашњих послова.

Ова одлука ће, истичу, ступити на снагу даном објављивања у Службеном листу како би се повећање што прије одразило на зараде полицијских службеника.

– Свјесни значаја послова које обавља Управа полиције, као и чињенице да су за мјесеце април и мај умањене зараде полицијским службеницима, Министарство унутрашњих послова и Министарство финансија настојали су да се на овај начин превазиђе наведено умањење -и стакнуто је у саопштењу.

Министарство унутрашњих послова ће и у наредном периоду улагати додатне напоре са циљем побољшања услова рада за службенике, како кроз обезбјеђивање већих зарада тако и кроз осавремењивање рада.

Извор: Дан

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest