АМСЦГ: Добра видљивост на путу

Вријеме читања 2 минута

Употреба зимских гума обавезна је до 1. априла, на путевима гдје је то назначено саобраћајном сигнализацијом, без обзира на то да ли на том путу постоје зимски услови

У Црној Гори јутрос се саобраћа по претежно сувим путевима и уз добру видљивост, саопштено је из Ауто мото савеза Црне Горе (АМСЦГ).

Упозорава се да су на дионицама које пролазе кроз усјеке могући ситнији одрони.

– Неопходна је опрезна вожња прилагођена временским и саобраћајним условима –  наводе из АМСЦГ.

Употреба зимских гума обавезна је до 1. априла, на путевима гдје је то назначено саобраћајном сигнализацијом, без обзира на то да ли на том путу постоје зимски услови.

За вријеме снијежних падавина забрањен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере на дионицама преко планинских превоја у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

На магистралном путу М-3 Даниловград-Подгорица саобраћа се једном траком наизмјенично, на мјестима извођења радова, а могући су и повремени прекиди саобраћаја не дужи од 15 минута.

Због радова у раздјелном острву магистралног пута М-4 дионица Подгорица-Тузи затвара се једна саобраћајна траке булевара према Тузима.

Због радова на измјештању водовода од хотела Маестрал до плаже Каменово у Будви доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни.

На дионици Никшић-Подгорица магистралног пута М-3 је, због реконструкције, промијењен режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту радова.

Због реконструкције главног цјевовода на регионалном путу Р-18 Пљевља-Градац-Шула дионица улица Ослобођења затворена је за саобраћај.

Омогућено је коришћење алтернативног правца.

На првој дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен је пролаз за вријеме радова.

Пролаз је једино дозвољен возилима која посједују пропусницу компаније ЦРБЦ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest